tiistai 7. toukokuuta 2013

mä elän taas!

Hei kaikki!
Ihanaa, mä oon taas piristyny, takana jo kaks kokonaista ihan loistavaa päivää. No miksei olis, kun kesäki näyttää vihdoin tulevan. Mulla oli pitkä väli, etten jaksanu ees panostaa ulkonäköön yhtään, saatoin olla päivän jopa kollareissa, mutta toissapäivänä seki muuttu. Löysin nimittäin uudet ihanat valkoset korkkarit ja mun sisänen Vixen-tyttö heräs taas henkii. Leikkelin myös vähän hiuksia kun ne on päässyt taas rehottamaa miten sattuu. Ihanaa olla taas pirteenä!


Tässä jotain "päivän asun" tapasta, ja uudet kengät tietenki. 
Niistä vielä vähän lähempää kuvaa:


Ja uskokaa tai älkää, maksoin näistä 15e vaikka lähtöhinta oli 50! Ja ainoostaan mun koko oli jäljellä. No, eipä tässä vielä kaikki, toinen suuri mielialan kohottaja tuli parin vuosikymmenen takaa. Sain viikonloppuna nimittäin siskon mieheltä sen vanhan Walkman-kasettisoittimen. Kyllä nyt kelpaa pyöräillä kouluu ku vyössä kiinni ihan tuliterä soitin ja C-kasetit.Tänää vielä kaiken lisäks reippailin pyörällä puol tuntii suuntaasa kaverille ja sen kanssa käytii tunnin kävelyllä. Kyllä tuli pirtee olo, vaikkei se varsinaista urheilua ollukkaa, mutta 2 tuntii putkeen tuli vietettyä ihan liikkeessä. Ja ihan hyvinhän päivän asun sai muunnettua "sporttisempaan" muotoon:Toivottavasti kaikilla muillakin on ollu kivaa nyt kun aurinko on taas löytäny meidät, pidetää hauskaa kesä on taas täällä, eikä lomaankaa oo paljoo enää aikaa! Tähän vielä Bruce Springsteeniä, koska sitä mä nyt ensimmäisenä oon alkanu kuuntelee paljon tolla Walkmanillani. Mikää ei muuten voita sitä fiilistä, ku pyöräilee auringonpaisteessa ja kuuntelee kasetilta Brucee!

6 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä sä oot? Paljon painat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei eikö oo opetettu ettei tytöiltä saa kysyä painoo! :D No mut, eipä se kai niin salaisuus ole, elikkä pituutta on 157cm ja painan siinä vähän päälle 50kg.

   Poista
 2. Tykkään sun tukasta tosi paljon ja ihanat buutsit!

  VastaaPoista
 3. Ihana kengät! Mul on vähän samantyyliset, tekee mieli käyttää ku näin noi :D Ja sun hiukset on tosi ihanasti tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! =) Mut ongelma ku mäki haluisin käyttää koko ajan mut noi on periaattees kuitenki talvikengät ni ei enää viitti =D

   Poista