sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Musta on tullu shoppailuhullu

Mihin se aurinko hävis viikonlopuks?
Syytän kultaa, koska heti kun se lähti takas Stadii, aurinko alko taas paistaa nyt illalla.
No mut viikonloppu oli ihan mukava, ja sain myös kaveriks tänne tälläsen pikkukaverin, ku systeri on ulkomailla. 


Eipä se tosta varjosta raukka pahemmin näy, ku meikäläinen vie kaiken spottivalon =D Se on siis kani, nimeltään Tyyne. Ihan kiva tyyppi.

Kaninhoitajan lisäks musta on tulossa kovaa vauhtia kunnon shoppailija! En oo pitkää aikaa ostellu näin paljon vaatteita yms näin tiheeseen tahtiin, mutta kun on vaan sattunu kaikkee kivaa eteen.
Ostin kirpparilta uudet kengät, jotka on jotain buutsien ja korkkareitten sekotusta, oikein kivat. Tulee sellanen cowboy olo, mut samalla tosi tyttömäinen.


Oon myös ostanu sellasen kivan hameen, mutta siitä ei oo tällä hetkellä kuvaa. Aion kuitenki joku päivä laittaa sen kouluun ni ehkä saan sitte napattua asukuvan. Lisäks Bon Jovin keikkaa varten ostin uudet shortsit, kun satuin näkemää H&M:ssä. 


Erittäin taiteellista kuvaa tosiaan, mut rakastuin noihin heti, koska noi on tollaset ihan perus mustat shortsit (mustia mulla ei vielä oo ollu) ja noi nyöritykset vaan on niin kivoja. 
Ja housujen seuraksi sain vihdoin valmiiks mun hyvin hitaasti edistyneen paita projektin Jovia varten, nimittäin sen Slippery Whet Wet -paidan.
Ja ihmiset hyvät, seuraavan kuvan tarkotus on näyttää paitaa, vaikka ensisilmäyksellä se oliskin hieman häiritsevästi zoomattu.


Oon ihan tyytyväinen tohon. En nimittäin oo mikää hirveen hyvä näis tuunaushommissa, mut näköjää mä saan ees jotain käyttökelposta aikaseks =D

Huomenna sitte shoppaillaan vähän lisää, ku pitää ostaa yks laukku, jonka oon luvannu ostaa itelleni "palkinnoks" yhestä saavutuksesta. Ja tarvin uuden laukun. Sen jälkeen jännätään tiistaina olevaa koulun bändikurssin konserttia jossa oon soittamassa ja laulamassa, ja viikon päästä onkin jo toi kauan odotettu Bon Jovin keikka. Kiirettä pitää, mut kaikkee kivaa on onneks edessä!


1 kommentti: