torstai 18. huhtikuuta 2013

Rillit huurussa

Moikka! On taas vierähtäny hetki viime postauksesta, ja ajanpuutteen lisäksi suuri syy tähän on yksinkertaisesti kuvien puuttuminen. En oo millään saanut aikaseksi ottaa minkäänlaisia asukuvia eikä ole tapahtunu mitään mistä olisin kuvaa saanut napattua teille tänne.
Nyt kuitenkin mulla on mullistavaa kuvamateriaalia. Mä nimittäin sain ne lasit! Ja nää on oikeestaan aika kivat.


Kyllä koko koulupäivän tuli vilkuiltua itseä peilistä, ja naurussa oli pidättelemistä. En tiiä miks, vaikka tykkään näistä niin jotenkin näyttää vaan niin huvittavalta. Ja siis kyseessähän on periaatteessa lukulasit, tai niinkun optikko mainitsi "yleislasit" eli ei mun näitä tarvi koko ajan pitää, mikä on ihan kiva. Saan valita (sopiiko asuun =D). Tunsin kuitenkin itteni heti paljon viisaammaksi kun mulla on rillit. Hassua. 

Ja kuten aikasemmin jo mainitsin, lasien mallinhan mä matkin suoraan Rock of Agesin siltä Rolling Stone -toimittajalta. Joten musiikeiksi nyt leffassa ollut I want to know what love is. Hyvä biisi, ei tosin yhtä hyvä kun alkuperäisten esittämänä ;) 




Ainiin! Ja ihanaa kun sataa! Se meinaa että kesä on lähellä!

6 kommenttia:

  1. Noi lasit sopii sulle just hyvin! Mul on jotenki sellaset liian tavislasit ettei tuu käytettyy kun ei ne oikeen sovi, etenkää jos on sellanen kasarilookki ku ne on liian nykyaikaset :D Pitäis ehkä saada noi yhet suostuteltuu et saisin toiset kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos :) ite pelkäsin ku sanottii et tarvis lasit et löytyykö mitää tyylii sopivaa mut oon kyl itekki ihan tyytyväin :D

      Poista
  2. Katoin ton leffan just viikonloppuna ja ihmettelin tota ekaa kuvaa, et kauheen tutunnäköne et ketä muistutat :D Sit tuliki selvennys. Oot kyllä todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua olipas piristävä kommentti, kiitos! =))

      Poista
  3. Just söpöt noi silmälasit. Mulla on sellasset "tosi nolot" John Lennon rillit, mitä tykkään pitää kotona silloin kun kukaan ei näe :D Muuten kuljen itse vähän sokeana siilinä tuolla kadulla...

    Rock of Ages! Oi mikä musikaali. Ehdottomasti sillä listalla, että haluaisin mennä katsomaan sen Lontoossa livenä. Oon ehkä siinä mielessä outo, että kuuntelen noita Rock of Ages -biisejä usein kanssa musikaaliversiona. Alkuperäiset on toki parempia, mutta noista välittyy ihan erilainen fiilis. Vähän niin kuin kuuntelen yleensä Lita Fordin Close My Eyes Foreveriä duetto-versiona (Ozzy on herkkä).

    Haha jätin jonkun jättipitkän kommentin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee eka jättipitkä kommentti =D

      Joo itekki tykkään noista musikaaliversioista silloin tällöin, monet niistä on vähän popimpia ku originaalit ni näin kesäisin tekee mieli kuunnella =D Ja käytä ihmeessä niitä lasejas, John Lennon lasit on ihan parhautta!

      Poista