maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen ja vuosipäivä

Pääsiäisviikonloppu sujui oikein mukavasti Helsingissä. Vaikka koeviikko on vielä kesken, ja jouduin siks lukemaan joka päivä aika paljonki, niin ei ei pilannu koko viikonloppua kuitenkaa. Yks kivoista jutuista oli se, että koko viikonlopun pystyin kulkemaa nahkatakissa ja aurinkolaseissa. 


Käytiin lauantaina shoppailemassa ja löysin UFFilta mustat buutsit just mun kokoo. Tarvisin uudet kengät, koska kaikki vanhat on menossa rikki. Mutta ei. Ne oli niin tiukat siitä suulta kun mun pohkeet on niin tajuttoman paksut. Kiitos triathlon. No ei siinä mitään, löysin jotain muuta, ei ehkä niin hyödyllistä mutta ehdottomasti ostamisen arvoista:


Oon nykyään niin innostunu vinyyleistä, että vaihtaisin oitis kaikki mun CD:t vinyylimuotoon. Toi Tangierin levy on aivan loistava, Yngwietä en oo vielä kerennyt kuuntelemaa.

Katottiin viikonloppuna myös Salkkari-leffa, ja täytyy sanoa että vaikka sen tarkotus oli olla kauhu/trilleri, niin meni enemmän komedian puolelle. Kauhu oli vähän kotitekoista, ja just siks huomion riisti Joonatan joka oli koko leffan ajan ihan umpikännissä ja heitti koko ajan kaikkee ihan hulvatonta läppää. Ei siinä oikeen muuta ihmeellistä ollut.

Päänsärky ei oo lakannu vaan jatkuu koko ajan enkä tiiä loppuuko se ollenkaan. Särkylääkkeetkää ei auta. Oon alkanu aatella et pitäis mennä optikolle kattoon onko näkö ihan kunnossa. Toisaalta en haluis, koska en halua laseja. Ei oikeen sopis tyyliin. Vaikka jos ois pakko niin tälläset olis ihan jees:


Tää viikonloppu oli vähän vielä muuta kun pelkkä normaali viikonloppu Helsingissä, sillä tasan vuosi sitte aloin seurustelemaan maailman ihanimman ja söpöimmän ja kilteimmän ihmisen kanssa. Käytiin tätä juhlistamassa sunnuntaina syömällä vähän paremmassa ravintolassa, tai niin me luultiin. Ei ollukkaan ihan ykköspaikka joten en ala sitä sen enemää mainostamaan. Mutta vuosi on nyt siis takana ja toivottavasti monta vielä edessä =)


Loppuun vielä tosta ostamaltani Tangierin levyltä kappale. Tää on jotain niiin hyvää, tosin aluks vaikuttaa vähän turhan paljon Whitesnakelta :D


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on ihan H&M:stä joskus pari vuotta sitte ostettu. Sitte ite vaan ommellu siihin selkälippuu ja hihamerkkei ja tunkenu jotaa hakaneuloi ja vastaavaa =D

   Poista
 2. Awww ootte söpöjä! :3 Meilläki oli just vuosipäivä, hauska sillai ku meil on tällei samoihi aikoihi :D Muistan sillon niin sen kevään ku molemmil oli juttuu jonku kans ja se steel pantherin keikka ja kaikkee XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaa se oli just mahtavaa ku molemmat koko ajan ihan kikseis toiselle kunnon sellain "APUA SE ON IHANA!" =DDD

   Poista