maanantai 25. maaliskuuta 2013

50-lukua ja viime vuotta

Heissuli vei!

Huhhuh, koeviikko alkamassa, 8 koetta, luettu on tosi paljon mut enemmän viel edessä. Kuumettaki pukkaa pyörii koko ajan siinä rajalla että onko vai ei, mutta oon päättäny etten voi tulla kipeeks ennen ku oon saanu kokeet tehtyä. Tästä huolimatta on ihan kiva olo =)

Viikonloppuna oli sukulaisen synttärit joissa oli 50-luvun teema. Tältä mä sitten näytin:


Siinä on pointtisa ettei ees 50-luvulla näin pyöreeposkisista tullu kuulusia filmitähtiä.
Hauskinta tässä koko touhussa oli kuitenki se, että suoristin hiukset. Vaikka rakastanki mun permanenttia, suoristaminen välillä on hauskaa, "tulee ihan nuoruus mieleen", jos mun ikänen nyt millään vois tollasta sanoa. Joka tapauksessa meinaan siis aikaa kun tupeerasin hiuksia.

En sitte jaksanu juhlien jälkeen mennä ja pestä hiuksiani, joten menin tänään suorilla hiuksilla kouluun. En sentään tupeerannu, mut oli tässäki kaikille tarpeeks ihmettelemistä.


Yllätyin taas, että vaikka mun hiukset on vähän hamppua, niin ne on kuitenki kasvanu aika paljon. Se on kivaa. Ja en muuten ole ainoa joka on koskaan sanonu et suorilla hiuksilla näytän vähän koiralta. Tänään se tuli todistettua kun astuin koulun naulakoille. Eka kommentti yheltä rinnakkaisluokkalaiselta oli, että näytät uitetulta koiralta. Ehkä se vaan meinaa, että permanentti sopii mulle. Sanottiin mua myös  Lady Gagan näköiseksi. Siitä en osaa mitään sanoa enkä ole henkilöstä mitään mieltä, mutta kai se on aika iso kohteliaisuus.

Huomenna palataan takaisin omaan pörröiseen tyyliin. Ja huomenna on myös psykan koe. Freudit ja Bowlbyt pyörii päässä. Hyvin se menee. Nyt kuitenkin nukkumaan että jaksaa!

Ps. Sain vihdoinkin ostettua Hcss:n Split your lip -levyn, kun se oli Anttilassa tarjouksessa. Siitä asti mulla on soinu tää biisi päässä, ihan törkeen hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti