sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Waiting for something to happen

Hei vaan ihanaiset ihmiset!

Elämä on kuivaa mitään ei tapahdu. Paitsi että Täydellisten naisten kolmoskausi saatii vihdoin Kentsun kanssa katsottua, ja eiköhän se lopu sellaseen että pakko etsiä neloskausi käsiin. Se siitä.

Suoristin mun hiukset yks päivä ihan vaan nähdäkseni miltä näyttäisin. En oo nähny itteeni suoris hiuksis sen jälkee ku otin permanentin...
Näytän vähän koiralta.
Oon mä ihan tyytyväinen näihin kiharoihin<3

Tällä viikolla on kaiken syksyisen harmauden keskellä ollut pari hetkeä jolloin elämä hymyilee:


 1. Sain vihdoinki kauan himoitsemani Night songs lp:n. Toi kansi vaan kiteyttää kaiken mitä rakastan.2. Löysin meidän lähikaupasta tämän. Ilta oli pelastettu =) Elämän pieniä iloja.En oikein tiedä mitä kertoisin, oon ollut tosi väsyny jonkin aikaa, koska koeviikon jälkeen en vaan oo saanu nukuttua. Saattaa toki olla että jotenki jännitän koetuloksia, koska ei oikeen jaksanu lukea niinkun olin suunnitellut. Sen sijaan että oisin lukenu fysiikkaa, päätin kokeilla tällästä:

"Good n' Evil"
Oli ainakin hauskempaa ku fysiikka. Ja aiheutin äitille sydärin ku se tuli kotii. Olin ensin niin, että vaan oikee puoli kasvoista näky, ja käännyin sitte, ja se ilme olis pitäny saada napattua kuvaan =DBiisi ei nyt sinänsä liity mihinkään, siitä vaan tulee hyvä mieli:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti