maanantai 8. lokakuuta 2012

Olen ollut hassu joskus


Mulle iski hirvee inspiraatio tehdä mun elämänkaari kuvien avulla tänne, ja tässä se nyt ois. Tutkiessani vanhoja kuvia sain miljoona huutonaurukohtausta, ja veikkaan että muutkin saattaa saada näistä kuvista jotain hupia irti. Kuvat on siis aikajärjestyksessä, niin oudolta kuin se jossain kohdissa tuntuuki. Tuutte huomaamaa että oon vaihtanu ulkonäköä vähän suuntaan jos toiseen, mut loppujen lopuks nyt oon vihdoin just sellanen ku haluunki. Pahoittelen myös noita alkuajan kuvien suppeutta, mutta kaikkea kun ei koneella ole.

Enjoy:


Hyvin hämmentävä kuvasarja. Tajusin itse vasta nyt, että mulla on varmaa ollu jonkin sortin identiteettikriisejä tossa matkalla koska oon menny niin tyylistä toiseen, mutta mikäpäs siinä kun nyt tiedän kuka oon.


6 kommenttia:

 1. holyyyy shit, onks noi oikeesti aikajärjestyksessä? :D jajaj oiii vähän ihania noi jotkut :33 ja vhii oot tosi nätti! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ne xD mitähän hittoa mä oon kelaillu aina =DD ja kiitostaa :3

   Poista
 2. ääyyääääyyy löysin blogis tänä iltana, ja oon ihan innoissani lukenu sun kaikki postaukset läpi! parille kaverillekki ehtiny jo linkata :D Ihana tyyli sulla ja kivaa musiikkia kuuntelet ja kirjotat tosi kivasti ja itelläki alko lukio nyt syksyllä ja liityin lukijaks (jos nyt osasin bloggerin uutena käyttäjänä...) ja ja ja ja.... tästä tais nyt tulla vähän tällanen yltiöinnokas kommentti, mutta toivottavasti pointti tuli selville! :D
  Nii se vielä, että ihana tää ulkonäkö (vai millä sanalla sitä pitäs nyt sanoo?) tässä blogissa ja toivottavasti ei lopaha lukiokiireitten tai muunkaan syyn takia tää blogin pito, sillä oon koukussa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihanaa että oot noin innoissas! Kiitoksia kovasti ja yritän tosiaan jaksaa kirjotella mahollisimman usein ja toi sun viestis todellaki anto intoa lisää, kiva että tykkäät! =)

   Poista
 3. Ihana postaus!! Tosi kivaa katsella kuvia ihmisestä, jolla on selvästi massasta erottuva ja rohkea tyyli :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista