maanantai 13. elokuuta 2012

School dayz

Voi ei, nyt se kesäloma alkaa sit vihdoin olla lopussa. Kaikennäköstä kerkesin viel tässä vikana vuorokautena tehä. Ja tietenki joka vuotinen 'valvon koko yön' -kesän lopettajainen. Tällä kertaa tosin yksin, mut hyvin mä näinki pärjäsin. Tulipa taas tehtyä se klassinen virhe, että yön pimeinä tunteina päädyin yksin kattomaa paria kauhuleffaa.

1. Boogeyman. Puolee välii asti olin oikeesti ihan paskat housussa ja oma kaappi näytti pelottavalta ja ootin jo et sielt hyppää kummitus. Jälkimmäinen puolisko oli pettymys koska siinä näytettii se kummitusjäbämikälie, sellanen läpikuultava valkonen mies.... Sinne meni se pelottavuus. Oon aina ollu sitä mieltä et se mitä ei nää, on kaikist pelottavinta.

2. I spit on your grave. Siis ihan järkyttävä. Ei niin pelottava mut ihan järkyttävä. En sano muuta.

Ihminen osaa kyl olla tyhmä ku kattoo tollasii. Ja mä vielä ku oon tosi säikky jo valmiiks. Vaik tosin en mä ymmärrä niitäkää jotka kattoo kauhuleffoi ja sanoo et "ei mua pelota näis mikää". No miks hitossa ne sitte kattoo? Ku niiden elokuvien tarkotushan on luoda jonkinlaista pelontunnetta. Mikä on kierolla tavalla tosi kiva tunne. On se outoa.

No mut tän kauhun yön jälkee suuntasinki äitin kans kaupunkii ostamaa koulukirjoja (onneks oon ajoissa liikkeellä, kouluhan alkaa VASTA huomenna). Tän jälkee jäin vielä tekemää viimeisiä hankintoja kouluu varten:


Ensin vähän piristävämpää värii kynsii ettei aina oo vaan musta =D


 Kouluvihkoja joita sitte kotona vähän koristelin omannäköisekseni......


Tälläsii oon ettiny jo pitkää, aika perus mut mä tykkään!

Ja huippuna löysin kirpparilta ton paidan (2e!), rakastuin siihin ylipaljo, en tiiä antaako tää kuva oikeeta kuvaa mutta kuitenki.


Kyllä nyt kelpaa mennä kouluu näitten kanssa. Tosin meen vaa päiväks, keskiviikkona on lähtö Ruotsii kattomaa systerin triathlon-kisoja, eli en hirveen pitkää kerkee näyttää nättiä naamaani uudessa koulussa ku oon jo lähös karkuu..... 

Eilen illalla muuten törmäsin sellasee artistii kun Pat Benatar, ja nyt tullu kuunneltuu taukoomatta, ihan mahtava!


2 kommenttia:

  1. Hei toi liila ja sininen kynsilakka on iha samoi ku mul :D Ja noi vihot on tosi hienoi, pitäis itekki koristella ku jaksais ja ehtis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä aattelinki et sul oli noit =D ja kiitti =)

      Poista