tiistai 8. tammikuuta 2013

Sisäinen fanityttö pääsi tänään valloilleen

Tänään on ollu taas tosi kiva päivä. Aamulla meinasin tosin pyörtyä, mut kahvi autto. 
Se auttaa aina kaikkee.

Vaikkei tässä ehkä näytä, olin hyvin iloinen.

Koulussa musakurssilla fiilisteltii maikan kanssa Alice Cooperin Hell is living without youta ja oltiin molemmat ihan kikseissä. Muut ei ymmärtäny meitä. Katottii tunnin jälkeen vielä Cinderellan musavideoita kahestaan. "Noi kaikki näyttää ihan sulta, tää on ihan mahtavaa!" oli maikan kommentti.

Päivä jatku vielä paremmin: Menin ruokiksella käymää paikallisee levykauppaa, jota ollaan lopettamassa (se ei oo hyvä juttu tosin). Sielä oli loppu-ale. Sain vielä ostosteni lisäksi kaupan päälle Kissin Dressed to kill vinyylin, koska "Sä oot sellanen joka arvostaa tätä, ja kun ei sitä oo saatu hinnoteltua."

Kaikki tämä 12e!!

Toivottavasti päivä jatkuis yhtä hyvin. On kyl ihan liikaa tehtävää, mut se ei haittaa, pidetää lippu korkeella ja eteenpäin mars!

6 kommenttia:

 1. oi vitsi ku sopii hyvin sulle noi hiukset!! :) ja tosi ihanaa tollanen ku toi levykauppajuttu, saat olla ylpee tyylistäs, ite ainaki olisin! Olitko muutes Cinderellan keikalla kesäkuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia taas =) siun kommentit kyllä piristää aina niin =) ja juu olin kattomassa Cinderellaa, kuuluu mun bändisuosikkien top kolmoseen ni olihan se nähtävä =D

   Poista
  2. joo nii mä vähän aattelinki :D mietin vaan ku et ollu maininnu asiasta mitenkään täällä blogissa, tosin alotithan kirjottamaanki vasta elokuussa:D

   Poista
  3. Tiiätkö musta tuntuu nyt että oot vuoden jäljessä, tai mie edellä =D Kun se keikka josta puhun oli siis 2011 kesäkuussa. No, joka tapauksessa en silloin vielä kirjoitellu blogia, joten siitä ei ole mainintaa.

   Poista
  4. Nii sitä minä just tarkotin, oli vissiin vähän sekava tuo minun viesti vaan :D

   Poista
  5. Okei noni joo sittehän ei oo mitää kummallista =D

   Poista