maanantai 28. tammikuuta 2013

I refuse to grow up!

Tajusin vasta, etten oo käyny koneella pitkään aikaa. Viimeaikoina tullu kulutettua netissä noin 10min viikossa. Aikasempi Juuli ois ihmetelly tätä suuresti, mutta elämä pääosin ilman konetta on ollu oikein mukavaa. Oon lukenu tosi paljo. Ja sen takia oon nykyää aika säikky. Vois olla järkevää valita kirjoja jotka kertoo vaikkapa teinien ihmissuhteista tai muusta rennosta, mutta ei.


Sitte eilen illalla kun luin sängyssä taas tavallisee tapaani, aloin kattella mun huonetta ja kaikkea mitä sielä on. Ikäkriisi iski. Tajusin, että oon nyt 16, enää pari vuotta ni oon 18. Sen jälkee mä en voi olla enää teini. Ihan tylsää. Pitääkö mun luopua mun huoneesta ja tehä siitä sellanen aikuismainen. Ei onnistu. En halua että onnistuu.


Mä voisin päällystää mun yksiön seinät näillä ku muutan kotoota.


Ja levyt pysyy esillä. Aina.


Bändikirjat on mahtavia.


Tuun varmaan aina rakastamaa erilaisii aurinkolasei.


Omaan kämppään voisin sitte hommata pari kaveria tän viereen.


Näitä saisin tuskin koskaa pidettyä järjestyksessä.


Enkä varmaan koskaa opi petaamaa sänkyä.


Miks ihmeessä mun pitäis muuttua. Mä oon niin varma että musta tulee joku keski-ikänen joka elää vieläki nuoruuttaan, mut mitä sitte? Teineily on kivaa. 
I refuse to grow up!

2 kommenttia:

  1. Eksyin taas sun blogiin ja pakko sanoa et toi biisi on soinu mun päässä ties kuinka monta päivää :DDd miksi oi miksi menin edes alunperin kuuntelemaan sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa et jää soimaa jos on noin hyvä ;)

      Poista