tiistai 4. kesäkuuta 2013

You wanted the best!

Viimiset pari päivää on ollu elämäni hämmentävimmät. Koska KISS. Vaikka oon nahny ne aikasemminki, oli tää kokemus jotenki ihan törkeen jees, yks parhaimmista.
Kaikki alko siis sunnuntaina, kun Venlan kanssa lähdettiin kohti Hartwallia jonottamaan. Olin stressannu tota yöks menemistä jo jonki verran, koska kerranki mulla oli mahollisuus mennä yöks, ja tuntu että kaikkien kavereitten suunnitelmat oli vasta maanantaina tulo. Venla sitte pelasti mut ja pääsin vihdoin kokemaa yön yli jonottamisen hienouden.


Kaikista parasta yöjonotuksessa on IHMISET. Tajusin, että olisin voinu ihan hyvin tulla paikalle yksin ja selvitä hengissä silti. Meille muodostu ihan mahtava porukka, kiitos siitä, vaikka mä vähän nysväilin ja yritinki nukkua.


Tossa nyt jonkinlaista makua jonotuksesta, ei siis mitään mullistavaa matskua =D Mut pointti oli siis että olitte ihania, jos joskus tätä luette!

Keikalta mulla ei ole YHTÄÄN kuvaa. Miksikö? Koska keikoilla keskityn kuuntelemaan, riehumaan, hulluuntumaan ja kaikkeen mikä jää kokematta jos viettää sen ajan linssin takana. Ja voin jopa ylpeenä sanoa, että vaikka varmaan 90% katsojista vihas sitä faktaa että Reckless Love lämppäs, mikää ei olis vinu piristää minuu paremmin ja tuoda tarvittavaa fiilistä ylle ku ne!

Voiko mennä enää paremmaksi? VOI
Keikan jälkeen majottauduttiin Juiben kanssa Hard Rock Cafen eteen seuraavan päivän Gene Simmonsin vierailua odottamaan. Se yö oli ehkä elämäni parhain, kahestaan Juiben kanssa nimittäin päästiin kuvauttamaan ittemme Eric Singerin kanssa. Se istuskeli hotellin terassilla parin kaverin kanssa, ja kerto kuinka mä kuulostin ja näytin ihan joltain tyypiltä jostain leffasta, mitä se ei voinu ollenkaa muistaa nimeltä. Pakko on kyllä sanoa, että oli miellyttävä ihminen.


Tämän välikohtauksen jälkeen linnottauduttiin takasin Juiben kanssa jonottamaan ja vietettiin loppuyö siinä sitte ihan innoissamme Ericin johdosta. Mulla on nyt jo ikävä sitä energian määrää! Yön aikana kerkes tutustumaan jo vaikka millasiin ihmisiin, ja sain kuulla että jos kahdella Lennon-silmälasi-päisellä miehellö olis oma levy-yhtiö, ne palkkais mut :D Lisäks meistä tuli oikea turistikohde, kun varmaan kymmenkunta yhteiskuvaa tuli annettua ihmisille. Niistä ei ikävä kyllä meille tullu kopioita, mutta tässä vähän illan fiiliksiä.


Oltiin sitten myös ensimmäiset HRC:ssä, ja pinestä tilasta huolimatta eturivi keskeltä oli jees. Ennen Genen tuloa lavalla soitti joku bändi jolla oli kovin vaikea nimi (mut tosi jees porukka), ja Santa Cruzin Arttu ja Joonas. Oli kiva nähä Santa Cruziaki akustisena, vaikka vaan muutaman biisin verran.Lopulta sitte Mr Simmons pääsi lavalle asti, ja oli se aika outoa olla niin lähellä. Eihän tuo mikään kummonen tilaisuus ollu, mutta aika ainutkertasta silti. 


Tämän jälkeen kuolleena junalle ja vihdoin kotiin kohti uusia koitoksia, vaikka mieluusti olisin jäänyt vielä keskiviikoksi Helsinkiin, kun Gene ja Paul ovat kuulemma luvannu tehä kävelyn keskustaan. Mutta ei oo mulla silti valittamista, on ollu sellaset pari päivää, ettei näitä ihan hetkessä sulatella!
Kiitos kaikille ihmisille, jotka tähän vaikutti, ja ennen kaikkea kiitos KISSille!


Huom! Video ei taaskaan ole mun kuvaama!

2 kommenttia:

  1. Sunnuntaisella porukalla oli kieltämättä ihan tajuttoman mukava jutskata! Paitsi, että sunnuntaina se eräs joka jääköön nimeämättä vähän pilas fiiliksiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mahtavaa ja nyt mua kaduttaa että nukuin niin paljo, kuuntelin kaikkien juttuja mutten vaan jaksanu nousta ylös riehumaa :D

      Poista