maanantai 3. helmikuuta 2014

Q&A part 2

Ja tässä siis kysymys/vastaus videon toinen osa!

Enjoy :)


4 kommenttia:

 1. apua meni kylmät väreet tiiän nii hyvin ton helsingin yön ja keikkafiiliksen yhdistelmän. ja oot kyl iha saatanan fiksu likka, siisti video !

  VastaaPoista
 2. oot NIIIIIIN samanlainen kun mä, siis blogin (videoiden ja juttujen) perusteella. Oon sua vuoden vanhempi (jos oot siis -96?) ja pukeudun tosi erilailla (nykyään) mut musamaku on toooosi samanlainen ja kaikki sun mielipiteet yms! Käyn aina välillä kattoo tääl onko jotain uutta ja tulee aina hymy huulille näistä sun videoista ja muista postauksista, teet ne niin hyvin ja oot jotenkin tosi sulonen ja hassu :D ''onks se ees mikään sana..no kai se on'' ja kaikki tollaset, samastun suhun oikeesti NIIIIIN paljon kaikessa, en kestä! KISSin keikat on ollu mun elämäni parhaimpia (2008,2010 ja viime kesä) ja Kissistä kasari''hulluus'' lähti, tai Hanoi Rocks on toinen kyl. Näin myös Singerin, ja lisäks viel Simmonsin (myös pojan) ja Thayerin. En vaa oikeesti kestä, puhut ihan ku mun suulla!
  Pitäny jo pitkään kommentoida sulle, mut en sit tiiä miks en oo aiemmin :D
  Sun hiukset on muuten ihan ylimageet, huh!
  Oon tienny sut jo aika pitkään mun kavereiden kautta mut en osannu aatella et oot niin samanlainen ku mä, tai miks toisaalta oisin ees kelannu silleen haha :DD
  Mut jatka videoiden tekemistä, kaikista kivoimpia mitä oon nähnyt blogeissa! ja tietty ns. normi blogimerkintöjenkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeei oh god ihana kommentti! On aina niin cool jos huomaa et joku ihminen on samanlain ku ite :D Ja ois ollu niin siistii nähä Nick myös, mut mun piti lähtä heti sen Hard Rock Cafe miitin jälkee junalle ja himaa... Mut tuu hei ihmees juttelee jossain jos kerta tiiät mut joittenki kautta!

   Poista