tiistai 2. heinäkuuta 2013

Töiden alku ja muuta

Heissan taas kaikki ihanat lukijani =) Ollut taas kiva viikonloppu ja -alku! Viikonloppuna Heidi oli meillä, ja oli taas tosi kivaa. On ihanaa kun ollaan nyt lomalla nähty tosi paljon, vaikka asutaan aika kaukana toisistamme. Otettiin aurinkoa ja käytiin rannallakin kun oli vielä hyvät kelit. Lauantaina kiivettiin Kouvolan mäkihyppytorniin kuvailemaan, vaikkei sieltä nyt yhtäkään kunnon kuvaa mun osalta tullukkaan.


Tää nyt on ainut julkasukelponen, vaikkei tästä näykkään kuinka törkeen korkeella oltiin, ihan pelotti. Yhteiskuviakaan ei jotenki tullu otettua, oltiimpa laiskoja.

Eilen mulla alko sitten kesätyöt, ja vaikka on vielä vähän vierasta noi puuhat, niin on ollut ihan kivaa :) Töihin poljen pyörällä sen 12km suuntaansa, joten en viitti itteeni kamalasti laittaa, ja siks oli ihanaa eilen töiden jälkeen lähteä vanhan luokkakaverin kanssa käymään Veturiin shoppailemaan, kun sai vähän laittaa itteään (oonko ees pinnallinen taas?). Oli ihana häntäkin nähä, kun ei oo kunnolla hengattu varmaan vuoteen.


Ja pääsin myös käyttämään uutta nahkatakkia ja kenkiä! Veturista en sitten löytäny muuta kun ruokaa :D Ei tässä kai muuta, porukat on vielä huomisen mökillä, ja töiden jälkeen Juibe on tulossa pitämään mulle seuraa, kivaa taas kun ei tarvi olla yksin =)

Tähän vielä Steel Pantheria, koska kuuntelin sitä aamulla pitkästä aikaa ja tuli hyvä mieli kun siitä tulee niin paljon muistoja mieleen :)


2 kommenttia:

  1. Sulla on ihan älyttömän upee blogi! Löysin vahingossa ja innostuin lukemaan kaikki postaukset :)

    VastaaPoista