keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Pietarin reissu

Kamalan tylsä elämä ollu mulla niin en oo saanu mitään postausta aikaan in looooong time. 
Sorry for that.
Maanantaina kuitenkin lähdin systerin, sen miehen ja kummitytön kanssa Pietariin laivalla.
Oli ihana päästä pitkästä aikaa johonki, ja maanantaina meninki Helsinkiin jo aamusta, vaikka laiva lähti vasta illalla.

Pirteenä lähössä!

Helsingissä sitten shoppailin Heidin kanssa, ja löysin vaikka mitä! Alko jo stressata etä riittääkö mulla ollenkaan rahaa matkalle :D 
Ihan ekana löysin Black and Whitesta pari LP:tä. White Lionin Fight to survive ja Night Rangerin Midnight madness lähti mukaan. Tän jälkeen UFFilta löyty farkkutakki ja jakku, ja Seppälästä 5 eurolla korkkarit. Lisäks löysin vihdoinki uuden lompakon, en oo vaan raaskinu ennen tätä luopua mun vanhasta kun tykkäsin niin paljo, vaikka se oliki jo ihan mäsä.


Tää on päällä kivemman näkönen!! :DMaanantai-illalla sitten suuntasin satamaan ja St. Peters Line -laivalle. Reissusta ei oikeestaan tullu otettua kuvia pahemmin, en muistanu koko asiaa, ja Pietarissa kun käytiin siinä ihme talvipalatsissa (en muista nimeä! :D) niin sielä ei ees saanu kuvata.
Tästä oli kuitenki pakko ottaa kuva, jee hemmottelin itteeni:

Nam<33

Kaikki meni siis hyvin, ja oli kivaa :) Kiitoksia vielä matkaseuralle ja toivottavasti päästään vielä uusille matkoille! Hihi, yks kuva musta löyty laivalta, tässä näkyy toi farkkutakkikin päällä.


Ei tässä muuta, adioooos!

5 kommenttia:

 1. Rakastan sun hiuksia, ja muutenki oot tosi nätti :3 ja toi lompakko oli kyl hieno löytö. Voisin ottaa samanlaisen. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia hirmusti :)) Ja toi lompakko on MicMacilta, käy tsiigailemassa jos löytyis vielä ;)

   Poista
  2. Kiitti vinkistä! Käyn kurkkimassa sit kun joskus päädyn sellaseen kaupunkiin mis on MicMac :) Siel on kyl aina niin ihania juttuja.

   Poista
 2. Hei tosi cool toi farkkutakki ja sul on muutenki toisi nasta blogi mä tein tos uuden blogin jos kiinnostaa käy zsiigaa(:http://rock-and-roll-my-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heyyyy kiitoksia, ja joo mie käyn tsekkaas :)

   Poista