keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ihana päivä!

Oli pakko tulla kirjottamaan, vaikka vasta eilen viimeksi postasin.
On vaan ollut niin ihana päivä etten voi olla hehkuttamatta, rakastan kesää!

Aamun vietin rennosti ja soittelin bassoa. Puolenpäivän jälkeen lähin kävellen kohti keskustaa, melkein tunti siinä kävellessä vierähti. Mut voi sitä riemua, kun shortsit ja toppi päällä, aurinko paistaa, kädessä kylmä Pepsi Max ja Walkmanissa pyörii Warrantin Cherry Pie c-kasetti. Vastaantulijat vaan ihmetteli mun hölmöläisen hymyy, kun ei vaan voinu olla hymyilemättä, niin hyvä fiilis mulla oli :)


Kaupungilla sitte näin Moonaa, ja oli kiva päästä juoruamaa kun ei oo pitkään aikaan nähty. Tajusin myös, että tosiaan alennusmyynnitkin on olemassa, en tosin ymmärrä miks tähän aikaan vuodesta. En kyl valita. Löysin Kappahlista VALKOSEN NAHKATAKIN. Ties kuinka kauan oon haaveillu sellasest, ja nyt se vaan hyppäs eteen. Se oli alennuksessa 15e, ja kun menin kassalle niin sanoivat että on tullu lisää alennusta ja maksaa vaan 10e. No sehän on kiva.


Lisäks ostin uudet kengät! En oo pitkään aikaan ostanu korkkareita ja kun noi oli alennuksessa (40e) niin aattelin ostaa. Tykkään kävellä tollasilla ja kun niitä voi käyttää sekä lyhyitten et pitkien housujen kans niin on ihan käytännöllisetki, eli hyvä ostos eikö nii? 


Ja vielä viimiseks, löysin kirpparilta Cats in Boots bändin Kicked & Klawed -vinyylin. En ollu ikinä kuullu bändist mutten löytäny mitää muutakaa ja noi jäbät näytti ihan kivoilta niin ostin, kun ei maksanukkaan kun 3e. Ja taas kassalla ylläri, ei multa otettu rahaa kun 1,50e.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti